Hava Durumu

Bursa'daki metro istasyonunda feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Bursa Ankara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazada elektrik direklerinin devrilmesi sonucu mahalle bir süre elektriksiz kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki metro istasyonunda feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Kaza Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Paşaçiftliği Metro İstasyonu Ankara yolu istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Seçkin D.'nin kontrolündeki 16 CDH 29 plakalı otomobil ile Recep Aydın kontrolündeki 16 LLS 09 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile 2 otomobil de hurdaya döndü. Yol kenarında bulunan elektrik direkleri de devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler sürücü Seçkin D. ve otomobilde bulunan 4 yaralıyı Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Ayrıca elektrik direklerinin devrilmesi sonucu mahallede kısa bir süreli elektrik kesintisi yaşanırken görevlilerin direği kaldırması sonucu mahalleye tekrardan elektrik verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.