Hava Durumu

Bursa'daki otoban gişelerinde durdurulan araçtan bakın neler çıktı!

Bursa-İzmir otobanı gişelerinde emniyet ekipleri tarafından durdurulan bir araçtan bonzai, esrar, metamfetamin, ecstasy hap ve tabanca çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki otoban gişelerinde durdurulan araçtan bakın neler çıktı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa-İzmir otobanı kuzey gişelerinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 470 gram bonzai, 200 gram esrar, 101 gram metamfetamin, 200 adet ecstasy hap, 2 adet hassas terazi ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve fişekleri ele geçirildi. Sürücü ve yanındaki şahıs ise gözaltına alındı.

YILDIRIM'DA OPERASYON!

Yıldırım'da yapılan bir başka operasyonda da 3 kişi bir miktar metamfetamin ile yakalandı. Zanlıların sorguda uyuşturucuyu M.C.K ve H.K. adlı şahıslardan temin ettiklerini söylemesi üzerine polis bu kişilerin peşine düştü. İki şüpheli, satış için hazırlanmış metamfetamin ile yakaladı. Yakalanan toplam 7 kişiden 3'ü hakkında 'kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan işlem yapılırken, H.S., M.C.K., H.K., ve H.S. isimli şüpheliler 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan adli makamlara sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.