Hava Durumu

Bursa'daki patlamadan ineği sayesinde kurtuldu

Bursa'da dün yaşanan patlamada 5 kişi ölmüş 16 kişi yaralanmıştı. Acı olayda ineği sayesinde ölümden kurtulduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki patlamadan ineği sayesinde kurtuldu

Dün Gürsu'da boya ve iplik fabrikasında meydana gelen patlama ve göçükte 5 kişi ölmüş,16 kişi de yaralanmıştı. Fabrikaya bitişik evi olan ve patlamanın olduğu sırada ineklerini sağan 70 yaşındaki Yılmaz Duru, o esnada ineğinin arkasında bulunması sayesinde ölümden kurtuldu. Patlamada Duru'nun ineği telef olurken, yaşlı adam patlamayı hafif yaralı olarak atlattı.

İNEĞİNİ GÖRÜNCE HÜZÜNLENDİ

Bugün hastaneden çıkan Yılmaz Duru, hayatını kurtaran ineğin telef olduğunu öğrenince hüzünlendi. Yaşadığı dehşeti anlatan Yılmaz Duru, "Sabah 08:30'da dama inekleri sağmak için girdim. Fabrikanın bitişiğinde hayvan bakıyorum. Gübreleri temizledim, temizlik bitti, sağmaya oturdum. Tam o esnada patlama oldu. Öyle büyük bir patlama oldu ki dünya yıkıldı sandım. Üzerime her şey yıkılmaya başladı. İnek bir tarafa düştü, ben bir tarafa. O esnada beni kurtarın diye bağırdım. Beni damdan çıkardılar. İneği sağmaya oturmasam belki şimdi hayatta olmayacaktım. Bana ineğin öldüğünü söylemediler, şimdi öğrendim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.