Hava Durumu

Bursa'daki pompalı cinayetin arkasından 'toz' çıktı!

Bursa Yunuseli Mahallesi'nde iki aile arasında yaşanan kanlı kavganın detayları ortaya çıktı. Otomobilin çıkardığı toz yüzünden komşusunu öldürmekle suçlanan zanlı yakalandı.  Şüphelinin "Neden yaptınız?" sorusuna verdiği cevap ise herkesi şaşkına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki pompalı cinayetin arkasından 'toz' çıktı!

Olay dün öğle saatlerinde Osmangazi'ye bağlı Yunuseli Mahallesi Şimşek Sokağı'nda meydana geldi. Murtaza Esetekin, evinin önünde oturduğu sırada, B. Çaymaklar'ın otomobil ile sokaktan hızlı geçerken toz kaldırmasından rahatsız oldu. Esetekin ile B. Çaymaklar ile tartışmaya başladı. Mahallede bulunan diğer vatandaşlar araya girerek olayı yatıştırdı. Esetekin, evinden pompalı tüfeği alarak tekrar dışarı çıktı. Ertekin, B. Çaymaklar'ın evinin önüne gidip, etrafa rastgele ateş etmeye başladı.

Pompalı tüfekten çıkan fişeklerden biri, o esnada kapının önünde oturan B. Çaymaklar'ın eşi Çimen Çaymaklar'ın kalbine saplandı. Yakınları ağır halde yaralı kadını otomobille Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ameliyata alınan Çaymaklar yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Murtaza Esetekin ise, yanında bulunan F.G. ve K.E. ile birlikte siyah bir otomobile binerek kaçmaya başladı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, F.G. ve K.E.'yi kıskıvrak yakalarken, Esetekin kayıplara karıştı.

Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırma sonucu iki saat sonra Murtaza Esetekin'i bir zeytinlikte pompalı tüfekle yakaladı. Esetekin ile iki arkadaşı adliyeye sevk edildi. Esetiken, gazetecilerin, "Neden yaptınız?" sorusuna, "Ben vurmadım, oğlum yapmıştır" diye cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.