Hava Durumu

Bursa'daki tekne faciasında flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı devreye girdi

Bursa'nın Gemlik ilçesinde teknenin bozulması sebebiyle denize atlayıp, sahile kadar yüzmek isteyen ve kaybolan Serdar Sincan'ın bulunması için arama çalışmaları yeniden başlatıldı. 3 gün içinde cesedin bulunamaması halinde aramaların durdurulacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2019 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'daki tekne faciasında flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı devreye girdi

Bursa'nın Gemlik ilçesi açıklarında, içinde 10 kişinin olduğu tekne, arızalandıktan sonra denizde sürüklendi. Ekipler tarafından başlatılan operasyonda 7 kişi kurtarılırken, tekne arıza yapmadan önce yüzmek için denize atlayan Yaman Şipka, Serdar Sincan ve eşi Natali Sincan ise denizde hava şartları sebebiyle denizde kayboldu.

Şipka 12 saat sonra sağ kurtarılırken, Natali Sincan'ın cansız bedeni Mudanya sahilinde bulundu. Natali Sincan'ın eşi Serdar Sincan ise olaydan sonra 4 gün boyunca devam eden arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. 

Arama çalışmalarının sona ermesinin ardından Serdar Sincan'ın ailesi İçişleri Bakanlığı'na oğullarının cesedinin bulunmasını istedikleri yönünde istekte bulundu. Sincan ailesinin isteğine kayıtsız kalmayan İçişleri Bakanlığı arama çalışmalarının yeniden başlaması için talimat verdi. 

Talimatın üzerine ekipler dün akşam saat 21.00'den itibaren arama çalışmalarına yeniden devam etti. Arama çalışmalarının 3 gün boyunca kesintisiz devam edeceği, cesedin bulunamaması halinde aramaların durdurulacağı öğrenildi. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.