Hava Durumu

Bursa'dan birlik beraberlik çağrısı! 'Pabuç bırakmayız'

Terör örgütlerinden sonra şimdi de finansal bir terörle karşı karşıya kalındığını söyleyen AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız mesele yoktur" dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Türkiye'yi boyunduruk altına almak istiyorlar. Bu yapılanlara pabuç bırakmayız" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'dan birlik beraberlik çağrısı! 'Pabuç bırakmayız'

Türkiye'nin şimdiye kadar birçok terör örgütüyle mücadele ettiğini belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Bu zamana kadar farklı terör örgütlerinin yaptığı süreçleri boşa çıkardık. Şu anda da finansal bir terörle boğuşuyoruz. İnşallah bundan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'un liderliğinde kurulan kadroların attığı adımlarla selamete çıkacağız. Gerekli çalışmaların yapıldığı herkes tarafından gözlemleniyor. Finansal terör olayını da Türkiye başarı ile atlatacaktır. Ekonomik açıdan daha güzel günler yaşayacağımızı ümit ediyoruz" dedi.

Farklı düşüncelere sahip olan vatandaşların bile finansal terör karşısında dimdik durmasının çok önemli olduğunu ifade eden Salman, "Milletimizin birlik ve bütünlüğü yönünde yapılan açıklamalar çok değerlidir. Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız mesele yoktur. Milli duruşumuzu sergilememiz gerekiyor. Mutlaka kendi üretimimizi geliştirmek ve bunları da desteklemek gerekiyor. Bu tarz operasyonları yapmaya ve para birimi ile dünyayı terbiye etmeye çalışan bir organizasyona karşı alternatifler üretmeliyiz. Bu yerli de olabilir. Geçmişten geleceğe daha sağlıklı ilişkiler kurabilen ülkelerin ürünlerini tercih etmeliyiz. Bununla ilgili adımlar atılıyor" diye konuştu.

"TÜRKİYE YAPILANLARA PABUÇ BIRAKMAZ"

Türkiye'de dövizin bir gecede 2 katına çıktığı günler yaşandığına dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "O zaman siyasî istikrar yoktu. Ekonomimiz bu kadar güçlü değildi. İhracatımız yoktu. Bırakın dünya ile entegre olmayı komşularımızla kavga içerisindeydik. Şimdi bütün dünya ile entegre bir şekilde çalışmamız var. Dünyanın farklı ülkeleri ile yakınlaşmış bir Türkiye var artık. Bu yapılanların Türkiye'yi boyunduruk altına almak için yapıldığını görüyoruz. Kesinlikle Türkiye bu yapılanlara pabuç bırakacak bir ülke değil" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.