Hava Durumu

Bursa'dan dönüyorlardı! Makas teröründe can verdiler...

İstanbul Beşiktaş'ta trafikte makas atarak seyreden bir otomobil, Bursa'dan İstanbul'a aile ziyaretinden dönen 14 kişinin içinde bulunduğu ticari araca çarptı. Kazada 3'ü çocuk 4 kişi can verdi. Kazaya neden olan kişilerin olay yerinden başka bir otomobille kaçtığı öğrenildi. Olay yerinden kaçmalarına ise kazaya neden olan şüphelilerden birinin babasının yardım ettiği belirlendi. Ayrıca canilerin suç makinesi oldukları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2019 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2019 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'dan dönüyorlardı! Makas teröründe can verdiler...

İstanbul Beşiktaş'ta makas atarak ilerleyen ve içinde iki kişinin olduğu 34 RJ 5171 plakalı otomobil, dün saat 02.00'de ticari bir araca çarptı.

İçinde 14 kişinin bulunduğu ticari araç, bariyerlere vurarak durabildi. Bursa'dan İstanbul'a aile ziyaretinden dönen ve çoğu çocuk olan ticari araçtakiler yola savruldu.

Kazada Seyhan Özçelik, çocukları Hiranur (9) ve Musap (9) ile Yusuf Eray (8) hayatını kaybetti, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Kazaya ilişkin çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

BABASI YARDIM ETMİŞ

Kazaya sebep olan 34 RJ 5171 plakalı aracın sürücüsü Yusuf A. ile araçta bulunan Abdülsamet T.'nin olay yerinden başka bir otomobille kaçtığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf A. ile Abdülsamet T.'nin kaçmasına olay sırasında başka bir otomobil ile arkalarında seyreden Abdülsamet T.'nin babası Mehmet T. yardım etti.

Kazanın hemen ardından Yusuf A. ile Abdülsamet T.'yi otomobile alan Mehmet T. şüphelileri olay yerinden kaçırdı. 

KANLI TİŞÖRT

Yapılan çalışmalar kapsamında şüphelilerin geceyi Bahçeşehirde bulunan evlerinde geçirdikleri tespit edildi. Evde yapılan baskında şüphelilere ulaşılamazken, evde bulunan 1 kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca ve 26 fişek ve şahsın olay anında üzerinde olduğu değerlendirilen kanlı tişörtü ele geçirildi. 

SUÇ MAKİNESİ

Öte yandan, şüphelilerden Yusuf A.'nın 6136 sayılı kanuna muhalefet, güveni kötüye kullanma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, intihara teşebbüs suçlarından arama kaydı olduğu, Abdülsamet T.'nin ise nitelikli yağma, motosiklet hırsızlığı, kasten yaralama, iş yerinden hırsızlık, evden hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak suçlarından araması olduğu öğrenildi 

ARANIYORLAR

Şüphelilerin kaçmasına yardım eden Mehmet T., olay sırasında Mehmet T.'nin yan koltuğunda oturan Merve Ş. ve kazaya karışan Yusuf A. ile Abdülsamet T.'nin yakalanması için arama çalışmaları devam ediyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.