Hava Durumu

Bursa'dan Elazığ'a gitti, ailesi tarafından infaz edildi! 17 yıl sonra flaş gelişme

17 yıl önce Bursa'dan Elazığ'a giden ve ailesi tarafından infaz edilen 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Yurdagül Kaya'nın cesedine ulaşıldı.  Cinayet yıllar sonra, kadının bir arkadaşı sayesinde ortaya çıkmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'dan Elazığ'a gitti, ailesi tarafından infaz edildi! 17 yıl sonra flaş gelişme

Edinilen bilgiye göre, 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Yurdagül Kaya'dan yıllardır haber alamayan bir arkadaşı, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. 2001'de Bursa'dan Elazığ'a geldiği belirlenen Kaya'nın, o tarihten bugüne kadar kimsenin görmediği bilgisine ulaşan polisler aileye yöneldi. Polisin çalışmasında kadının öldürüldükten sonra cesedinin Bitlis'in Güroymak ilçesi sınırlarında bir köprüden atıldığı belirlendi. Bunun üzerine cinayet şüphesiyle ilgili gözaltına alınan baba H.K., amca H.K. ve amca oğlu O.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KADININ CESEDİ BULUNUP KİMSESİZ OLARAK DEFİN EDİLMİŞ

Dedektif gibi araştırmasını sürdüren polisler, kadının cesedinin bulunması için Bitlis'e yöneldi. Polisler, 2001 yılında Bitlis Güroymak ilçesi Aşağıkolbaşı köprüsü altında kimliği belirsiz bir kadın cesedinin bulunduğunu, otopsi sonrası Diyarbakır Yeniköy mezarlığına kimliği meçhul kimsesiz olarak defnedildiği bilgisine ulaşıldı. Defin öncesi 2001 yılında cesedin çekilen fotoğraflarından ve üzerindeki eşyalardan cesedin Kaya'ya ait olduğunu belirlendi.  1 çocuk annesi kadının eşarpla boğularak öldürüldüğü de ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.