Hava Durumu

Bursa'dan piton yılanıyla gitti, herkesin ilgi odağı oldu!

Bursa'dan Adıyaman'a 4 metre uzunluğundaki piton yılanıyla giden sirk sanatçısı Ali Turan büyük ilgi görüyor. Turan yılanını 9 yıldır çocuğu gibi seviyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'dan piton yılanıyla gitti, herkesin ilgi odağı oldu!

Albino cinsi 'Paşa' isimli pitonuyla Adıyaman sokaklarında gezen sirk sanatçısı Ali Turan'ı gören vatandaşlar gözlerine inanamıyor. Sürekli omzunda taşıdığı 4 metre uzunluğunda ve 9 yaşında olan pitonla her yere gittiğini söyleyen Turan, Paşa'nın hayatının bir parçası olduğunu, onu evladı gibi beslediğini vurguladı.

Evinde beslediği pitonu 7 yaşındaki Can ve 9 yaşındaki Melek isimli çocuklarının da çok sevdiğini, çoğu zaman onunla oynadıklarını söyleyen Turan, hayvanlardan kimseye zarar gelmeyeceğini belirtti. Daha önceden evinde timsah beslediğini de kaydeden sirk sanatçısı Turan, Adıyaman'a sirk için geldiklerini ve hafta sonu Gölbaşı, Besni ve Kahta ilçesinde gösteriler yapacaklarını ifade etti. Paşa'yı çok sevdiğini, onun adeta canından bir parça olduğunu da belirten Turan, "Yavru döneminden itibaren benimle yaşıyor. Ben büyüttüm. Uysal bir hayvan korkulacak hiçbir yanı yok. Hayvandan düşman olmaz. Hem işimizin bir parçası hem de hayatımızın bir parçası. Bu hayatımızın artık bir parçası, çocuğum gibi büyüttüm, çocuğum gibi bakıyorum. Gördüğünüz gibi tertemiz, pırıl, pırıl. Her gün duşunu yapar, banyosunu yapar. Yattığı yeri, kafesi, kutusu, taşıma kapları sürekli temizdir. Evladım gibi. Bir yılandan evlat olmaz ama evlat gibi bir şey, devamlı yanımda hayatımın bir parçası" diye konuştu.

Sirk sanatçısı Ali Turan ve ekibi, 4 Mayıs Cuma günü Gölbaşı ilçesinde, 5 Mayıs Cumartesi günü Kahta'da, 6 Mayıs Pazar günü ise Besni ilçesinde gösteriler yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.