Hava Durumu

Bursa'dan yürekleri ısıtan haber! Aferin çocuklar...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çocuklar tarafından bulunan yaralı köpek, ekipler tarafından tedavi edilmek üzere hayvan barınağına götürüldü. Çocukları tebrik eden Başkan Alper Taban, "İnegöl'ün güzel çocuklarını alınlarından öpüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'dan yürekleri ısıtan haber! Aferin çocuklar...

Cerrah Mahallesi'nde çocuklar tarafından yürümekte güçlük çeken yaralı bir köpek bulundu. Hayvan dostu çocuklar ailelerinin yardımıyla konuyu belediyeye haber verdi. İhbarı alan Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi çalışanları söz konusu mahalleye gelerek köpeği aldı. Ekipler yaralı olan köpeği tedavi ettirmek üzere Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürdü. 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "İnegöl'ün güzel çocuklarını alınlarından öpüyorum. Cerrah'ta buldukları yaralı köpeğin tedavisi için belediyemize ulaşarak yardım isteyen bu güzel yavrularımızı ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz çocuklarımızın çağrısı sonucu hemen bölgeye ulaşarak yaralı köpeği tedavisi için Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezimize götürdü. Can dostumuz artık emin ellerde. Eğer çocuklarımız da isteğimi kırmazsa bu güzel çocuklarımızla tanışmak istiyorum ve onları belediyemizde misafir etmek istiyorum" dedi. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.