Hava Durumu

Bursa Devlet Tiyatrosu'na en iyi oyun ödülü!

Bursa Devlet Tiyatrosu "Barbara'nın Doğumu" adlı oyunu, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin Gostivar şehrinde düzenlenen ITF Othello 2019 Gostivar 3. Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında gösterildi. Bursa ekibi, en iyi oyun ödülünü kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Devlet Tiyatrosu'na en iyi oyun ödülü!

Tetova Tiyatrosu oyuncuları Berat Saliu ve Argjend Hasani tarafından gerçekleştirilen kültürel etkinliğe; Makedonya, Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk ve Türkiye'den profesyonel tiyatro grupları katıldı. Festivalde; "Dışarıda Kar Yağıyor", "Ay, Carmela", "21. Yüzyıl Suçları", "Shirley Valentina", "Barbara'nın Doğumu" ve "Beşinci Sezon: Halk Düşmanı" gibi önemli eserler sanatseverlerle buluştu.

Profesyonel bir jüri ekibi tarafından; en iyi oyun, en iyi erkek ve kadın oyuncu ve en iyi yönetmen ödüllerinin verildiği festivalde, Bursa Devlet Tiyatrosu "Barbara'nın Doğumu" adlı oyunu 7 Kasım Perşembe günü Gostivar Kültür Evinde saat 19.00'da sahneledi. Sergilenen oyunlar Balkanların önde gelen tiyatro yönetmenleri, tiyatro eleştirmenleri ve devlet tiyatro sanatçıları tarafından oluşan jüri ekibi tarafından ödüllendirildi.

Bursa Devlet Tiyatrosu, en iyi oyun ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.