Hava Durumu

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta iki harika oyun!

Bursa Devlet Tiyatrosu (BDT), "Barbara'nın Doğumu" ve "Köprüdeki Adam" oyunlarını sanatseverlerle buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta iki harika oyun!

Duygu Ergun'un yazdığı, Ece Okay'ın yönettiği "Barbara'nın Doğumu" oyununun dekorunu Selim Cenisli, kostüm tasarımını Özge Akarsu ve ışık tasarımını Ali Karaman yaptı.

Aralarında Arzu Tan Bayraktutan, Ufuk Şener, Melike Ergüzen'in de bulunduğu 10 kişinin rol aldığı oyunda, bir Alman askeriyle Polonyalı kadının aşkından doğan Barbara'nın işgal ve savaş sonrası yalnızlık, yoksulluk ve umutsuzlukla çevrelenmiş dünyasında bir yaşam kurma çabası konu ediliyor.

Oyun, Ahmet Vefik Paşa (AVP) Sahnesi'nde bugün ve yarın saat 20.00'de, 20 Ekim Cumartesi günü ise 15.00 ve 20.00 saatlerinde seyirciyle buluşacak. Oyun, 23 ve 24 Ekim'de de yine aynı sahnede saat 20.00'de sergilenecek.

KÖPRÜDEKİ ADAM

Guy Foissy'nin yazdığı, Olcay Poyraz'ın Türkçe'ye çevirdiği Köprüdeki Adam oyununun yönetmenliğini Ezgi Yentürk, ışık tasarımını Ali Karaman, dekor ve kostüm tasarımını da Gözde Yavuz yapıyor.

Kemal Okur, Serap Uluyol Karanfilci ve Salih Cem Şener'in rol aldığı oyun, bugün, yarın ve 20 Ekim Cumartesi saat 18.00'de Feraizcizade Oda Tiyatrosu'nda sahnelenecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.