Hava Durumu

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak: Terörden daha tehlikeli

Yıldırım'ın Hacivat Mahallesi'nde, ekibiyle birlikte asayiş uygulaması gerçekleştiren Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, uyuşturucunun üretim merkezinin Hollanda ile Belçika olduğunu belirtip, "Bizi böyle yıkmak istiyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak: Terörden daha tehlikeli

Bursa'nın merkez 3 ilçesindeki 30 mahallede bin 100 polisin katılımıyla yapılan operasyonda çok sayıda araç kontrol edildi. Uygulamaya çevik kuvvet, yunus polisleri, özel harekat polisleri zırhlı araçlarla çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Daha önceden uyuşturucu probleminin yoğun olduğu Hacivat Mahallesi'ne gelen İl Emniyet Müdürü Osman Ak, vatandaşları dinledi. Çocuklarla sohbet eden Ak, cebinden çıkardığı hediyeleri çocuklara verdi. Polis olmak istediklerini söyleyen çocuklar motora binmek isteyince Emniyet Müdürü Ak, onları kırmadı ve polis motoruna bindirdi. Uygulama yaklaşık 2 saat sürdü.

Uygulamaya katılan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, "İnşallah tertemiz olacak buralar. Bu mikropları, pislikleri temizleyeceğiz. Buna hep beraber savaş açtık. Tabi biz polis olarak tek başına bunun üstesinden gelemeyiz. Sizlerin de desteğiyle bu mücadeleyi daha ileriye taşıyacağız. Çok güzel noktalara geldik ama bu yeterli değil. Terörü nasıl belli bir noktaya getirdiysek, bunu da öyle yapacağız" dedi.

"Bu hapların üretim merkezi Hollanda ile Belçika" diyen Ak, "İşte bunlar demokrasinin beşiği olan ülkeler. Avrupa'da üretiliyor, bize geliyor. Niye geliyor, ne işi var Türkiye'de, niye orada yakalanmıyor? Bizi böyle yıkmak istiyorlar, gençlerimizi zehirleyip toplumdan uzaklaştırmak istiyorlar. Bu bölücülüğün bir başka çeşidi. Onun için ben terörden daha tehlikeli diyorum. Bunun gereğini yapacağız" şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.