Hava Durumu

Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, köy okullarına destek programı başlattı

Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, ülkesel gelişim ve eğitime destek olmanın yerel de yapılacak minik katkılarla büyük adımlara dönüşeceği anlayışıyla köy okullarına destek programı başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, köy okullarına destek programı başlattı

Sosyal ve kültürel sorumluluk kapsamında Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Bursa Orhaneli Demirci Ortaokulu öğrencilerine eğitime katkı sağlayacak materyal desteğinde bulundu. Moda Yönetimi programının "Bir Ses Bin Destek" sloganıyla başlattığı yüksekokulunun bütün öğrencilerinin de katkılarıyla toplanan eğitim materyalleri, Orhaneli Demirci Ortaokulu'na teslim edildi.

Projenin yürütücüsü olan Öğr. Gör. Benan Gök, "Eğitim her daim önceliğimiz olmalıdır. Bugün en büyük yatırım çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırımdır. Dolayısıyla aydınlık bir gelecek için öğrencilere daha iyi imkânların verilmesi onların başarılarını yükseltecektir. Bu anlayışa sahip ve bu tarz faaliyetleri destekleyen bir kurumda çalışıyor olmak ve bu kurumun eğitime katkı adına gösterdiği çabayı bizzat deneyimlemek ise benim için ayrı bir onurdur" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Projenin yalnızca Yüksekokul çalışanları tarafından değil, öğrencileri tarafından da sahiplenilmesi Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nun topyekûn bu programı sahiplendiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.  Eğitim materyallerinin teslimi sırasında öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdığı ve duygusal anlar yaşandığı görüldü. Destek programı kapsamında sonraki günlerde hangi okulun destekleneceğine dair herhangi bir açıklama yapılmazken, programın Bursa Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu sosyal fayda zihniyetiyle devam ettirileceğine vurgu yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.