Hava Durumu

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, ödül dağıtmaya devam ediyor!

2013'ten bu yana onlarca ödül dağıtan Bursa Halkla İlişkiler Derneği, yarışmasını bu sene de 'HİÇ Fark Yaratıyor' sloganıyla düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Halkla İlişkiler Derneği, ödül dağıtmaya devam ediyor!

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD)  tarafından bu yıl 7.si düzenlenecek HİÇ Ödülleri; kurumları halkla ilişkiler çalışmaları yapmaya özendirmenin yanı sıra, meslektaşlarını ödüllendirerek onurlandırmak,  mesleğin imajını ve itibarını geliştirmek adına düzenleniyor.  2013 yılından beri yürütülen organizasyonda bugüne kadar  onlarca halkla ilişkiler çalışması projesi ödüllendirildi.

Halka İlişkiler Çalışmaları ödülleri ile ilgili açıklamalarda bulunan BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, "Bursa Halkla İlişkiler Derneği adına, Hiç Ödüllerini 2013 yılından bu yana düzenleyerek, hem derneğimizin hem de artık markalaşan HİÇ Ödüllerini geniş kitlelere duyurduk. Amacımız farklı sektörlerin yoğun emekler harcayarak ortaya koydukları projelerin ödüllendirilmesi dışında, kurumlara örnek teşkil etmesi, mesleğin gelişimine katkı sağlaması, çağımızın yenilik ve yöntemlerini sektörle paylaşılmasıdır. Bilindiği üzere Halkla İlişkiler projeleri kurumlar için olmazsa olmazlardandır. Bu sene 'HİÇ Fark Yaratıyor' sloganıyla  projelerin farkını ortaya koymak isteyen tüm kurum ve kuruluşları HİÇ Ödülleri'ne başvurmaya davet ediyoruz" dedi.

Sönmezay, 2013 yılında 18 proje başvurusu ile başlayan HİÇ Ödülleri'nin 2015 yılında ulusallaştırılması ile her yıl tüm Türkiye'den 100'e yakın proje ile başvuru yapıldığını ve projelerin bu mesleğin duayeni isimlerden oluşan güçlü bir jüri tarafından tarafsızca değerlendirileceğinin altını çizdi.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından ulusal bazda 7'nci kez düzenlenen 'Halkça İlişkiler Çalışmaları' yarışması başvuruları  8 Mart 2019 Cuma gününe kadar yapılabilecek.

"HİÇ" Ödülleri Kimler Hangi Kategorilerde Başvurabilir?

Özel Kurumlar

a. Kurumsal iletişim

b. Kurum içi iletişim

c. Kurumsal sosyal sorumluluk

d. Sponsorluk iletişimi

e. Dijital PR

f. Pazarlama İletişimi

Sivil Toplum Kuruluşları

Kamu Kuruluşları

Üni-PR - Üniversiteler

 "Halkla İlişkiler Çalışmaları" detaylı bilgi almak ve proje başvuruları için www.hicodulleri.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bursa Halkla İlişkiler (BHİD) Hakkında:

1992 yılında kurulan Bursa Halkla İlişkiler Derneği, Bursa'daki halkla ilişkiler mesleği mensuplarını bir çatı altında toplayarak; mesleki dayanışmayı sağlamak adına kurulmuştur.

Bursa'nın seçkin kuruluşlarının iletişim uzmanlarından oluşan üye profili ile bugün 27 yıllık bir geçmişe sahip Bursa Halkla İlişkiler Derneği, kentimizde kurumları halkla ilişkiler çalışmaları yapmaya özendirmenin yanı sıra, mesleğin imajını ve itibarını geliştirmek ve üyelerin mesleki dayanışmalarını desteklemek adına çalışmalarına devam etmektedir.

2013 yılında 20 yıllık tarihi birikimi ve üyelerinden aldığı güçle Bursa'da bir ilke imza atmıştır ve "HİÇ (Halkla İlişkiler Çalışmaları) Ödülleri" ile halkla ilişkiler mesleği adına yeni bir dönem başlatan Bursa Halkla İlişkiler Derneği, HİÇ Ödülleri her yıl hem yerel hem de ulusaldan gelen halkla ilişkiler çalışmalarını alanında seçkin isimlerden oluşan 7 kişilik jüri üyesi ile değerlendirmeye ve ses getirmeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.