Hava Durumu

Bursa Hamitler Mahallesi'ne modern bina!

Bursa Hamitler Mahallesi'nde Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında eski muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Hamitler Mahallesi'ne modern bina!

İlçedeki birçok mahalleye sosyal donatı alanları kazandıran Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi'ne de değer katacak olan projenin çalışmalarına başladı. Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Hamitler Mahallesi Merkez Camii çevresinde bulunan spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşâ edilecek. Cami çevresindeki düzenlemelerle birlikte bölgeye yeni bir sosyal donatı kazandırılacak. 

Proje kapsamında eski binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptıkları yatırımlarla Hamitler'in gelişerek değiştiğini belirtti. Hamitler Merkez Camii çevresindeki eski binayı yıkarak yerine daha modern bir hizmet binası inşâ edeceklerini ifade eden Başkan Dündar, "Muhtarlık ve kulüp lokalinin yer aldığı binayı yıkarak aynı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeniden inşa edeceğiz. Muhtarlık, spor kulübü, toplantı salonu, çay ocağı ve yeni abdest alma yerlerinin bulunacağı bina daha modern olacak. Böylece hem zayıf ve çürük olan binayı yenilemiş, hem de eski köy hâtıralarını cami etrafındaki çevre düzenlemesi ile yeniden yaşatmış olacağız. Yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.