Hava Durumu

Bursa için çifte uyarı! Önce fırtına ardından kar...

Bursa Valiliği, yarın saatte 90 kilometre hızla eseceği tahmin edilen kuvvetli fırtınaya karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise Bursa'da yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü ise kar beklendiğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa için çifte uyarı! Önce fırtına ardından kar...

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Marmara Denizi'nde rüzgârın salı günü öğle saatleri ile akşam saatleri arasında kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ilâ 8 kuvvetinde (60-75 km/sa) fırtına, zaman zaman 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtına sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

KAR TEKRAR GELİYOR

Öte yandan Meteoroloji'den yapılan duyuruya göre, bugün başlayarak çarşamba sabah saatlerine kadar Konya-Antalya yolunun Alacabel Geçidi başta olmak üzere, Toroslar bölümünün yükseklerinde aralıklarla yoğun kar yağışı olacak. Bölgede, yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına da bekleniyor. 

SAAT VERİLDİ

Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Zonguldak ve Bartın), Marmara'nın doğusu (Bilecik, Balıkesir, Sakarya ve Bursa) ile Afyon, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Ankara'nın kuzey ilçelerinde yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli, Batı Karadeniz'in yükseklerinde yer yer yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

YARINA  DİKKAT!

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle yurt genelinde kar yağışının etkileyeceği bölgeler artacak. Bursa'da yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü ise kar bekleniyor.

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK TAHMİNİ:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.