Hava Durumu

Bursa inşaat sektörüne yeni bir renk

Bursa inşaat sektörüne yeni bir renk geldi. Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası Başkanı Ferhat Daysalı ve Muhlis Güngör ortaklığında kurulan Rotes Boya Yapı Market geçtiğimiz günlerde görkemli bir açılışla sektöre giriş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa inşaat sektörüne yeni bir renk

Çalı yolu üzerinde bulunan Rotes Boya Yapı Market'in açılışına, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur, BESOB Başkanı Arif Tak, MHP Bursa il eski başkanı Tevfik Topçu ve çok sayıda davetli katıldı. Yüzde 100 yerli sermaye olma özelliğinin yanı sıra kalitesi ve insan sağlığına yönelik duyarlılığıyla son dönemin öne çıkan markası Permolit'in CEO'su M. Akın Akçalı da açılışın özel davetlileri arasındaydı. Açılışta söz alan davetliler, başarı temennilerini dile getirdi. İsmet Büyükataman, şer odaklarının her türlü ekonomik tuzakla Türkiye'ye saldırdığı bir dönemde böylesi bir yatırımın, Türk ekonomisine güven noktasında çok değerli bir cesaret örneği olduğunu söyledi.

PERMOLİT ANA BAYİ

Permolit'in Bursa ana bayiliğini üstlenen Rotes Boya Yapı Market'in aynı zamanda Filli Boya bayiliği de bulunuyor. Hem toptan hem de perakende olarak sektöre hareket kazandıran Rotes Boya Yapı Market, 3 katlı olarak bin metrekarelik bir alanda kuruldu. Uygulama ve satışta toplam 150 kişilik istihdam sağlayan Rotes Boya Yapı Market, yapı malzemeleri sektörüne yeni bir soluk getirdi.

KALİTE VE İNSAN SAĞLIĞI

Konuya yönelik açıklama yapan Ferhat Daysalı, "Uygulamadaki başarımızı satışa da dönüştürmek için Rotes Boya Yapı Market'i hayata geçirdik. Bursa'nın gelişen bölgesi Nilüfer'de hem uygulama hem de satışı vatandaşın ayağına getirdik. Hem bir inşaatçının hem de evinde tadilat yapacak bir vatandaşımızın aradığı her şeyi bulabileceği bir market oluşturduk. Kalite ve insan sağlığını öne alan bir anlayışla kurduğumuz markette hedefimiz sektöre yeni bir dinamizm katmak. Ayrıca özellikle boya sektöründeki ithalat ağırlığını düşünerek ülkemizin cari açık sorununa katkı yapmak adına uzun vadede yerli bir boya markası oluşturmak için yola çıktık" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.