Hava Durumu

Bursa iş dünyasından YeniDönem'e teşekkür mesajları...

Bursa iş dünyasının önemli isimleri, YeniDönem gazetesinin 9. yılı için iyi dileklerini iletip, destek mesajları gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa iş dünyasından YeniDönem'e teşekkür mesajları...

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses:

"Gazetenizin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, başta tüm çalışanlar olarak üzere tüm yönetim kadrosunu tebrik eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim."

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan:

"Şehrimizin ve ülkemizin gündemini tarafsız bir bakış açısıyla kamuoyuna aktarmak yayın organlarının önemli bir sorumluluğudur. Aldığı bu sorumluluğu 9 yıldır tereddütsüz bir şekilde sürdüren Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. yaşını kutluyor, ortaya koyduğu performansın uzun yıllar aynı başarıyla sürmesini temenni ediyorum."

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız:

 "Yerel medyanın güçlü kalemlerinin yer aldığı ve içeriğiyle farkını ortaya koyan Yeni Dönem'in kuruluş yıldönümü vesilesiyle, tüm çalışanlarını kutlar, yayın hayatınız boyunca nice başarıların sizlerle birlikte olmasını dilerim."

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk:

"Okuyucusuyla buluştuğu günden itibaren Bursa ve ülke gündemindeki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı kendisine ilke edinen Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılı bir yayın hayatı dilerim."

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral

"İlkeli ve objektif habercilik anlayışıyla yayın hayatını sürdüren Yeni Dönem Gazetesinin 9. kuruluş yıldönümünü tebrik eder, emeği olan herkese uzun ve başarılı bir yayın ömrü dilerim."

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç:

"Kurulduğu günden bu yana, Türkiye ve Bursa gündeminin nabzını tutan Yeni Dönem Gazetesi'nin 9. Kuruluş yıldönümünü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.