Hava Durumu

Bursa İznik'te Hıdrellez bir başka! Kamp, ateş başı sohbetleri, doğa yürüyüşleri...

İznik Göllüce Mahallesi La Cabana tesislerinde ikincisi gerçekleşen Hıdrellez Festivali görülmemiş anlara sahne oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa İznik'te Hıdrellez bir başka!  Kamp, ateş başı sohbetleri, doğa yürüyüşleri...

İznik Göllüce Mahallesinde 2.Geleneksel La Cabana İznik Hıdrellez Festivali başladı. İznik Belediyesi'nin altyapı desteği, La Cabana İznik  ve Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Organizasyonu ile gerçekleştirilen Festival alanına girişler başladı.

Kurulduğu günden buyana sürprizlerle dolu bir etkinlikler ile adından söz ettiren La Cabana İşletmesi 2. Hıdrellez Festivalinde misafirlerini 3-4-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında ağırlıyor.

Geçen sene ilki gerçekleşen geleneksel hale gelen Hıdrellez Etkinliğini bu sene festival formatında yeniliklerle dolu hale geldi. Vosvos severler derneği başta olmak üzere birçok kamp ve karavan derneği etkinliğe katılım gösteriyor. Ayrıca yine birçok karavan imalatçı firması ve tedarikçi firmanın katılımıyla gerçekleşecek etkinliğe yüze yakın karavancı ve misafir katılıyor.

Bir Tutkudur kamp ve karavan derneği'nin karavan severleri bir araya getirerek etkileşim sağlanması konusunda başlattığı çalışmayla ilklere sahne olacak etkinlikte kamp, ateş başı müzik sohbetleri, doğa yürüyüşleri, kaya tırmanışları, yazlık sinema, stant ziyaretleri, tavla turnuvası etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.