Hava Durumu

Bursa Jandarma'dan Uludağ'a operasyon! Suçüstü yakalandılar...

Uludağ Milli Parklar 2. Oteller Bölgesi'nde bulunan Bodina ve Çardakseki tepelerinde izinsiz kazı yapılacağı ihbarını alan Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bölgede 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Ekipler, alanda yaptığı incelemede kazı için kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Jandarma'dan Uludağ'a operasyon! Suçüstü yakalandılar...

Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Uludağ Milli Parklar 2. Oteller Bölgesi'nde bulunan Bodina ve Çardakseki tepelerinde 4 kişilik grubun izinsiz kazı yapacağı yönünde duyum aldı. Alınan ihbarı değerlendiren ekipler, anılan bölgede H.S., D.Y., R.A. ve Ş.T. isimli şahısları, izinsiz kazı yaparken suçüstü yakaladı.

Kazı yapılan alanda 2 metre uzunluğunda ve 2 metre derinliğinde çukurun bulunduğunu tespit eden ekipler, aynı zamanda kazıda kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hilti ucu, 2 adet levye, 2 adet çekiç, 1 adet kazma, 1 adet kürek, 2 adet seyyar kablo, 4 metre ip, 4 adet patlamada kullanılan çelik yay, 1 adet el yapımı mekanik dedektör ile çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Şüpheli şahıslar, Cumhuriyet savcısının talimatıyla adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.