Hava Durumu

Bursa Jolly Joker sezonu Berkay'la açıyor

Bursa'da eğlence mekanlarının bir numaralı ismi Jolly Joker, yeni sezona sevilen sanatçı Berkay'la merhaba diyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Jolly Joker sezonu  Berkay'la açıyor

Onuralp ÖZALP

Bursa'nın gözde mekanlarından Jolly Joker, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Bu akşam saat 22.00'da Berkay'ın sahne alacağı mekanda biletlerin hepsi satıldı. Yeni sezon öncesi Bursa basınıyla kahvaltıda buluşan Jolly Joker'in sahibi İbrahim Sayın, "Alaçatı şubemizde güzel bir yaz geçirdik. Yeni sezonda da bildiğiniz Jolly Joker farkını Bursa'da ortaya koyacağız" dedi.

DAHA RAHAT, DAHA FERAH

Hazırlıkların tamamlandığını belirten Sayın, "Bazı eksikliklerimiz vardı. Yaz dönemi boyunca bu eksiklikleri gidermeye çalıştık. Yeni bir havalandırma sistemi kurduk, sahnemizi yeniledik ama konseptimiz aynı. Artık daha ferah ve rahat ortamda daha fazla kişinin eğlenmesi için hiçbir engel yok. Bu sene kendini seyircisine kabul ettirmiş sanatçılarımızı tekrar sahnemizde göreceksiniz" diye konuştu.

İbrahim Sayın/Rahşan Orhan/Fırat Aslan

ALEYNA'NIN YAŞI TUTMUYOR

Bursalıların görmek istediği sanatçılar için çalışmalar yaptığını söyleyen Sayın, basın mensuplarıyla görüş alışverişinde de bulundu. Yeni yetişen bir sanatçının olmadığını belirten İbrahim Sayın, "Biz de sürekli aynı sanatçıları getirmekten hoşlanmıyoruz ama arkadan gelen yeni bir nesilden söz etmemiz mümkün değil" ifadelerini kullandı. Bir gazetecinin Aleyna Tilki'nin yükselen tirendini hatırlatması üzerine Sayın espirili bir dille "Onun henüz yaşı tutmuyor. Büyümesini bekliyoruz" şeklinde cevap verdi.

TEK BİR TARZ YOK

Jolly Joker'in sadece bir tarza hitap etmediğini vurgulayan İbrahim Sayın, "Benim geçmişi sadece Rock Müzik idi. Bana ait olan mekanda da bu tarz müziklerin çalınmasını istiyordum. Fakat daha sonra bizim her müziğe hitap etmemiz gerektiğini fark ettik. Ve itiraf etmeliyim ki, diğer müzikleri de dinledikçe sevmeye başladım. Bu yüzden Jolly Joker sadece bir tarza değil, her tür müziğe hitap ediyor" diye konuştu.

FİYATLARA DİKKAT!

Özellikle fiyat politikasına dikkat ettiklerini belirten Sayın, "Fiyatlarımız standart. Ne çok yüksek, ne de çok düşük. Ama bizim mekanımıza gençler de geliyor, iş adamları da geliyor. Her bütçeye uygun yerimiz ve hizmetimiz var" dedi.

Jolly Joker'in eylül ve ekim ayındaki belirlenen programı ise şöyle:

8 EYLÜL / BERKAY

9 EYLÜL / SELAMİ ŞAHİN

15 EYLÜL / KORAY AVCI

16 EYLÜL / CEYLAN ERTEM

22 EYLÜL / HAKAN ALTUN

23 EYLÜL / LEVENT YÜKSEL

29 EYLÜL / HALİL SEZAİ

6 EKİM /FATİH ÜREK

7 EKİM / YAŞAR

21 EKİM / TAN TAŞÇI

3 KASIM / VOLKAN KONAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.