Hava Durumu

Bursa Medicabil yeni hizmet binasıyla daha da güçlenecek!

Bursa Özel Medicabil Hastanesi'nin yeni hizmet binası, 11 Haziran'da açılıyor. Medicabil, daha konforlu ve modern yapısıyla 'A' sınıfı hastane olma özelliğine de kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Medicabil yeni hizmet binasıyla daha da güçlenecek!

Özel Medicabil Hastanesi Bursa'da büyümeye devam ediyor. Kuruluşunun 9'uncu yılına ulaşan, 23 branşta 7'si profesör, 51'i uzman ve 6'sı pratisyen olmak üzere 64 hekim, 2 diyetisyen, 2 klinik psikolog ve toplam 434 çalışanıyla sağlık hizmeti veren Özel Medicabil Hastanesi 11 Haziran'da yeni hizmet binasının resmi açılışını gerçekleştirecek.

JCI başta olmak üzere aldığı kalite belgelerin yanı sıra Yalın Hastane, Sağlık Okulu, Bebek Dostu Hastane projeleriyle de sağlık hizmetleri alanında önemli çalışmalara imza atan Özel Medicabil Hastanesi'nin yeni hizmet binası ile birlikte toplam kapalı alan iki kat büyüyerek 20 bin metrekarenin üzerine çıkmış olacak.

DAHA DA GÜÇLENECEK

Yeni binada fizik tedavi ve rehabilitasyon ile kadın doğum branşlarında daha da güçlenerek yoluna devam edecek olan Özel Medicabil Hastanesi'nde, fizik tedavi alanında ortopedik rehabilitasyon uygulama alanı sayısı 23'e çıkarken A grubu olarak tanımlanan felçli ve doğuştan palsili hastaların rehabilitasyonu içinde 50 metrekarelik modern rehabilitasyon alanı eklendi.

MODERN VE KONFORLU

Özel Medicabil Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Kadın Hastalıkları ve Doğum branşına özel bin 100 metrekarelik tam kat ayrılmış ve bu alanda 6 poliklinik, NST odası, 3 adet VIP sancı doğum lohusa (SDL) odası, 1 doğumhane ve sancı odası, 2 ameliyathane ile ebeveynlerin yenidoğan bebeklerini izleyebilecekleri içinde 2 adet izole odanın da yer aldığı yenidoğan yoğun bakım alanı dizayn edilmiştir.  Hasta odalarının tamamı kendi tuvaleti ve banyosu olan ve en küçüğü 23 metrekarelik odalar olacak şekilde geniş ve hastanın rehabilitasyon sürecinde her türlü konforunun sağlamaya yönelik olarak tasarlanmıştır. Yeni bina ile birlikte mevcut yapıya ek olarak 23 yeni poliklinik 2 adet diş ünitesi, 6'sı VIP olmak üzere 57 yeni hasta odası, 2 yeni ameliyathane eklenmiş morg, bay bayan ayrı mescitler, özel sigortalı hastalar için hizmet alanları gibi destek alanları da güçlendirilmiştir. Otopark sorunun çözümü için de 105 araçlık kapalı otopark ile hastalarımızın ulaşım konforunun artırılması hedeflenmiştir" denildi.

A SINIFI HASTANE

Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, 'A' Grubu Hastane statüsünde olduklarını, yeni hizmet binası ile birlikte yatak sayılarını artırmak suretiyle hizmet vermeye devam etiklerini söyledi. Bilgen, "Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi'nin hastaneye dönüşüm süreci devam ediyor. En kısa zamanda Yıldırım'da da hizmete başlayacağız. Bunun yanı sıra, Medicabil Evde Bakım Merkezi de Bursa'da çok önemli bir eksikliği gideren başka bir sağlık hizmetidir. İnsanlarımızın sağlıklı yaşamasını arzuluyor ve bu sorumlulukla hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.