Hava Durumu

Bursa'nın en başarılı belediye başkanı Mustafa Dündar!

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ve tüm büyükşehirlerdeki ilçe belediye başkanlarının dahil edildiği anket çalışmasında, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın en iyi, Türkiye'nin ise en başarılı ikinci belediye başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın en başarılı belediye başkanı Mustafa Dündar!

Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan "Eylül 2017 Yerel Yönetimler Araştırması" anketinin sonuçları açıklandı.

Anket sonucuna göre, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar aldığı yüzde 58,4'lük oy oranıyla 2017 Eylül ayının en başarılı belediye başkanları listesinde ikinci seçildi.

İlk on içinde Bursa'dan başka bir belediye başkanı yer almıyor. En iyi belediye başkanı yüzde 59,0 oy oranı ile Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci seçildi. Yüzde 57,9 oy oranı ile Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise üçüncü oldu.

Vatandaş odaklı çalıştıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hizmet ve yatırımları vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiklerini, başarının altında bu anlayışın yattığını ifade eti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.