Hava Durumu

Bursa'nın en eski mahallelerinden Kırcaali nefes aldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Kırcaali Mahallesi'ndeki alanı kamulaştırarak parka dönüştürdü. Çocuklar için park alanları, yetişkinler için de spor aletlerinin bulunduğu alan sayesinde mahalle sakinleri hoş vakit geçiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın en eski mahallelerinden Kırcaali nefes aldı!

Bursa'nın griye dönen rengini tekrar yeşile çevirmek için çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanında park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor. Osmangazi Belediyesi, Kırcaali Mahallesi'nde yeni bir park inşâ etti. İçerisinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ve dinlenme alanlarının bulunduğu park, mahalleye nefes aldırırken, vatandaşların da bir araya gelmelerine imkân sunan sosyal donatı alanı oldu. 

Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte Kırcaali Mahallesi'nde yeni inşa edilen parkta çocuklarla bir araya geldi. Mustafa Dündar, buldukları bütün boş alanları değerlendirip sosyal alan hâline getirdiklerini belirterek, "Sıkışık yapılaşma içerisinde nefes alan, plânlı bir Osmangazi oluşturmak için çalışıyoruz. Osmangazi'nin her mahallesinde yaptığımız gibi Kırcaali Mahallesi'nde de çeşitli hizmetlerde bulunuyoruz. Bünyesinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ve dinlenme alanlarının bulunduğu bu parkı Kırcaali Mahallesi'ne kazandırdık. Burası Bursa'nın en eski mahallelerinden bir tanesi. Eski mahallelerimizde hizmet üretecek alan bulmak sıkıntılı oluyor. Kamulaştırmalar yaparak hizmet üretiyoruz. İlçemize nefes aldıran, hemşehrilerimize sosyal alan oluşturan meydan, park ve yeşil alan projelerimize inşallah bundan sonra da devam edeceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.