Hava Durumu

Bursa'nın göbeğinde neler oluyor? 'Şüpheli kişiler sürekli takip ediyor'

Bursa'da kış soğuğunda sokak ortasında dilendirilen çocuklar, görenlerin yüreğini dağlıyor. Dikkatli bir vatandaş, çocukların Heykel'deki en kalabalık yerlere yerleştirildiğini ve şüpheli kişiler tarafından takip altında tutulduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2020 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2020 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın göbeğinde neler oluyor? 'Şüpheli kişiler sürekli takip ediyor'

Serap ÖZTÜRK

Bursa'nın göbeğinde belirli aralıklarla dilendirilen çocuklar, vatandaşların kamerasına yansıdı. Heykel'de, PTT merkez binası önü, Deniz Bank önü, Nalbantoğlu gibi en kalabalık mekânları seçen şahıslar, çocukları buralarda mendil ya da çorap satma bahanesiyle dilendiriyor. Kış soğuğunda çocukları yarı çıplak vaziyette görenlerin ise yüreği sızlıyor.

Çocukların bu haline dayanamayan birçok vatandaş ya mendil/çorap satın alıyor ya da hiçbir şey almadan sadece para veriyor. Bu çocukların kimler tarafından bu şekilde kullanıldığı ise bilinmiyor.

Çocukların 30 metre aralıklarla mendil sattığını söyleyen duyarlı bir vatandaş, bu çocukları şüpheli şahısların takip ettiğini belirtip, bunların mafya olabileceğini de sözlerine ekledi. Heykel civarında yaklaşık 14 çocuğun bu şekilde çalıştırıldığını söyleyen şahıs, vatandaşların duygularının sömürüldüğünü, yetkililer tarafından bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.