Hava Durumu

Bursa'nın göbeğindeki yaya geçidinde yine kaza! Talihsiz genç ölümden döndü

Bursa Haşimişcan Caddesi'nde bir araç, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan gence çarptı. Görgü tanığı, gencin çarpmanın etkisiyle takla attığını söyleyip, aynı yerde daha önce de kazalar meydana geldiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2019 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2019 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın göbeğindeki yaya geçidinde yine kaza! Talihsiz genç ölümden döndü

Alınan bilgiye göre, Musa A. (42) idaresindeki 34 KMJ 61 plakalı hafif ticari araç, Tayakadın Mahallesi Haşimişcan Caddesi'nde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Murat Pas'a (27) çarptı.

Pas'ın çarpmanın etkisiyle savrularak yere düştüğünü gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pas'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayı gören vatandaşlardan Serkan Pala, gazetecilere yaptığı açıklamada, yayaya aracın yolun karşısına geçerken çarptığını söyledi.

Pala, aynı bölgede daha önce de bir kaç defa kaza olduğunu belirterek, "Biz yaralının takla attığını gördük, ayağında bir sıkıntı vardı, baş dönmesi yaşıyordu. Sağlık ekipleri gelip müdahale ederek hastaneye götürdü." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.