Hava Durumu

Bursa'nın sorunları, ulaşım personelleriyle masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaşım Daire Başkanlığı personeli ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Aktaş, personellerden kentin sorunları hakkında bilgi aldı . Ulaşım, yeşil alan yetersizliği ve kentsel dönüşüm, personelin gözüyle en önemli sorunlar olarak aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın sorunları, ulaşım personelleriyle masaya yatırıldı!

Bursa'yı geleceğe taşımak için ulaşımdan altyapıya, spordan çevreye kadar her alanda yoğun bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fırsat buldukça personeliyle bir araya gelmeye de devam ediyor. Daha önce Park Bahçeler Şube Müdürlüğü'nün sahada çalışan ekibiyle buluşan Başkan Aktaş, şimdi de Ulaşım Daire Başkanlığı personeliyle bir araya geldi.

Gölpark Sosyal Tesislerinde yapılan ve personelin aileleriyle katıldığı etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da eşi ve çocuklarıyla geldi. Karşılıklı sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Aktaş, ulaşım personeline Bursa'nın en önemli sorunları ve Bursa'nın en beğenilen yönlerini sordu. Ulaşım, yeşil alan yetersizliği ve kentsel dönüşüm personelin gözüyle en önemli sorunlar olarak görülürken, tarih kenti olması, turizm değerleri ve doğası da Bursa'nın en beğenilen yönleri olarak öne çıktı. Başkan Aktaş, çocuklara da Bursa tarihi ile ilgili sorular yöneltti.

Büyük bir aileyiz

Büyükşehir Belediyesi'nin doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında hizmet ürettiğini hatırlatan Başkan Aktaş, "Biz büyük bir aileyiz. Vücudun organları gibi düşünün. Gözün, kulağın, elin ayağın nasıl farklı fonksiyonları varsa bizim de bu kente hizmet için farklı görevlerimiz var. Siz, 'ben eşimin de çocuklarımın da sevdiklerimin de ailemin de bu şehirde yaşayan her bir bireyin de hayatını kolaylaştırmak, yollarını yapmak, trafikte rahatlamalarını sağlamak, bu evliyalar, padişahlar şehrine hizmet etmek için işime gidiyorum' psikolojisiyle işe geliyorsanız, inan yaptığınız işten 3-5 kat daha fazla zevk alırsınız. Doğumdan ölüme kadar biz varız. Bu kadar çok işle ilgilenen başka bir kurum var mıdır? Bunu ben yapmıyorum. Biz beraber yapıyoruz. O yüzden her bir makine, ekipman, malzeme kurumun malıdır, bunda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Bu kadar değerli, bu kadar çok alana hizmet eden bir kurumun bir parçası olmak şereftir, onurdur. O'na sahip çıkmak namus borcudur" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.