Hava Durumu

Bursa'nın takımı Teleferik Ofroad ekibi, Avrupa'ya damga vurdu!

Bursalı esnaf ve sporseverlerden oluşan, Türkiye şampiyonu unvanına sahip Teleferik Offroad takımı, Bulgaristan'da gerçekleşen Ofroad Festivali'nden ikincilik ve üçüncülük madalyalarıyla dönerek Avrupa'ya damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın takımı Teleferik Ofroad ekibi, Avrupa'ya damga vurdu!

Türkiye çapında kazandığı kupalar ve madalyalarla birçok başarıya imza atan Teleferik Offroad, 16-17-18 Nisan tarihlerinde Bulgaristan'ın Velingrad şehrinde gerçekleşen Offroad Festivalinde Türkiye'yi temsil etti.

Toplamda 6 ülkeden 100'ün üzerinde sporcunun ve 50 aracın katıldığı Offroad şenliklerinde ülkemizi Expert Modified kategorisinde temsil eden Bursa ekibi, 3 günün sonunda ikincilik ve üçüncülük madalyalarına uzandı.

Ahmet Kurt-Fuat Sarper ikilisi Suzuki Jimny aracı ile yarışı ikinci olarak bitirirken, Şencan Özkurt-Selim Avcı ekibi de Suzuki Samurai'larıyla podyumda üçüncülük sevinci yaşadı.

Daha önce Türkiye'de birçok kez ulusal ve mahalli şampiyonluklar yaşayan Teleferik Offroad ekibi başarılarını yurtdışına taşımanın haklı gururunu yaşıyor.

Teleferik Offroad ekibinin tecrübeli pilotu Şencan Özkurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; bu başarının tesadüf olmadığını, Türkiye'de yaşadıkları tecrübeleri yurtdışına taşıdıkları için mutlu olduklarını ve ülkemizi yurtdışında temsil ettikleri için gururlu olduklarını dile getirdi. Teleferik Offroad'a sponsor olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.