Hava Durumu

Bursa'nın tanınmış siyasetçisinin öldüğü kazadan dram çıktı!

Bursa-Orhaneli karayolunda dün gece meydana gelen kazada, dağ yöresinin tanınmış siyasetçilerinden Kemal Güneş ve kardeşinin hayatı kaybetti. Güneş kardeşlerin düğünden döndükleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın tanınmış siyasetçisinin öldüğü kazadan dram çıktı!

Kaza Orhaneli-Bursa kara yolu Nalınlar mevkisinde meydana geldi. Bir dönem, Orhaneli'de il genel meclisi üyeliği yapan, dağ yöresinin tanınmış siyasetçisi Kemal Güneş (75) yönetimindeki 16 N 1499 plakalı otomobil, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 CKP 01 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da kullanılmaz hale gelirken araçlarda bulunan İsmail Güneş (75) ile kardeşi Kemal Güneş (70) hayatını kaybetti. Çarpışmanın etkisiyle devrilen ve ters dönen hafif ticari araçtaki 8 kişi ise yaralandı.

(İsmail Güneş)

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Güneş kardeşlerin cesetleri ise Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

(Kemal Güneş)

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ...

Araçta bulunanların İsmail Güneş'in torununun düğününden geldikleri ortaya çıktı. 2 kardeşin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrasında ölen kardeşlerin yakınlarının sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise yürek burktu.

İki kardeş bugün toprağa verilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.