Hava Durumu

Bursa Özel Hayat Hastanesi'nden yeni anlaşma

Bursa'nın en yeni sağlık yatırımı olan ve geçtiğimiz günlerde hasta kabulüne başlayan Özel Hayat Hastanesi ile Büro-Memur-Sen arasında protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde, sendika üyeleri ve birinci derece yakınları, tedavilerden ve hastanenin diğer imkanlarından indirimle faydalanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2018 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Özel Hayat Hastanesi'nden yeni anlaşma

Protokol töreninde konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, yeni bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dr. Ahmet Özkul, "Birçok kurum ve sendika ile anlaşmamız bulunuyor. Büro-Memur-Sen'i de anlaşmalı kurumlar bünyemize kattık. Sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunacağız. Protokolümüzün sürekliliği olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Büro-Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Eyüp Akbulut da Büro-Memur-Sen üyeleri ile birinci dereceden yakınlarına en uygun sağlık hizmetini sunmak, bunu VİP bir hizmet ile taçlandırabilmek için Özel Hayat Hastanesi'ni tercih ettiklerini dile getirdi. Akbulut, "Büro-Memur-Sen için ailesinin ihtiyaçlarına en iyi ve en hızlı cevap verecek yerin Hayat Hastanesi olduğunu düşündük ve yaptığımız protokol kapsamında üyelerimizin indirimli muayene olabilmelerini sağladık. Geri dönüşlerimiz de son derece iyi. Böyle bir hizmet sundukları için Hayat Hastanesi ailesine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.