Hava Durumu

Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi yeni mezunlarını verdi

Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 20. dönem mezuniyet töreninde konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük, "Burada aldığınız eğitim ile asayişin sağlanması, milletimizin güvenliği ve kanunların uygulanması için canla başla çalışacağınıza yürekten inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi yeni mezunlarını verdi

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 20. dönem mezuniyet törenine katıldı. Törende konuşan Vali Küçük:  "Bugün bir gurur tablosunun önündeyiz. Değerli anne, babalar evlatlarınızla ne kadar kıvanç duysanız azdır. Polislik diğer meslek grupları gibidir, fakat farklı ve artı yönleri de vardır. İnsanlarımız canını, malını ve namusunu siz polislerimize emanet ediyor. Canınızı ortaya koyarak görev yaptığınız bu meslek onun için kutsaldır" ifadelerini kullandı.

Vali Küçük şöyle devam etti: "Burada aldığınız eğitim ile asayişin sağlanması, milletimizin güvenliği ve kanunların uygulanması için canla başla çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Silah arkadaşlığı yapacağınız arkadaşlarınızdan daha ileri bir arkadaşlık yoktur. Ayrıca bu meslek her zaman kendini diri ve taze tutma işidir. Kanun bilginizden silah kullanmanıza, hareket kabiliyetinizden, kararlılığınıza hepsini geliştirmeli ve güncel tutmalısınız."

322 lisans mezunu polis adayı, 4 aylık teorik ve uygulamalı olarak aldıkları eğitim sonrasında düzenlenen mezuniyet töreniyle adalet ve güvenliğin tesisi için görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.