Hava Durumu

Bursa polisi magandalara göz açtırmadı!

Bursa polisi, il merkezi ve ilçelerinde yeni yılı silahlarıyla karşılayan çok sayıda şehir magandasına cezai işlem uyguladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa polisi magandalara göz açtırmadı!

Bu yılbaşı da şehir magandaları yine rahat durmadı. 2018 yılının ilk dakikalarını silahlarını ateşleyerek kutlayan magandalar birçok yerde korkuya neden oldu. Bursa'nın İznik ilçesinde saatler gece yarısını takvimler ile 2018'i gösterdiği anda silahlarına sarılan şehir magandaları evlerinin çatılarına ve balkonlarına çıkarak gelişi güzel ateş etti. İlçenin birçok yerinden yükselen silah sesleri dakikalarca devam etti. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

GÖRÜKLE MARKAJ ALTINA ALINDI

Binlerce üniversitelinin yaşadığı Görükle'de herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem alan polis ekipleri, çevreyi sürekli markaj altında tuttu. 2018'i yaktıkları meşalelerle yol kenarında kutlayan bir grup gencin üzerine alkollü bir vatandaş yürüyünce polis duruma müdahale etti. Alkollü şahıs, zorla olay yerinden uzaklaştırıldı.

OSMAN AK DA MESAİDEYDİ

Bursa il merkezinde yılbaşı önlemlerini günler öncesinden alan Bursa polisi, magandalara göz açtırmadığı gibi suç unsuru oluşturabilecek faaliyetlere de izin vermedi.  Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak da gecenin ilerleyen saatlerinde Görükle'de uygulamalara katıldı.

TEK TEK TESPİT EDİLDİLER

İl genelinde yeni yılı fırsat bilerek silahlarına sarılan çok sayıda maganda tek tek tespit edilerek haklarında işlem yapıldı. Ruhsatsız silah kullanan 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.