Hava Durumu

Bursa polisinden şafak baskını

Bursa'da emniyet, aranan şahısların yakalanması için şafak operasyonu gerçekleştirdi. Sabah erken saatlerde özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonlarda 30 ayrı eve baskın düzenlenirken, aranan 7 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa polisinden şafak baskını

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, çeşitli suçlardan aranan 30 zanlıyı yakalamak için polis, özel harekat timleriyle beraber operasyon gerçekleştirdi. Bursa'nın merkez Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ilçelerinde eş zamanlı olarak 30 adrese gerçekleştirilen şafak operasyonunda zanlıların saklanabileceği yerlere baskın yapıldı.

Yapılan operasyona Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı 290 polis memuru katıldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonlarda 30 ayrı eve eş zamanlı baskın yapıldı. Çeşitli suçlardan aranması olan ve 2 yılla 11 yıla kadar hapis cezasına çarptırılan 7 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürülürken, aranması olan diğer şahısların da yakalanması için operasyonların devam edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.