Hava Durumu

Bursa sokaklarında ilginç görüntüler... Mehter takımı eşliğinde adaylığını tanıttı!

Bursa'da Hüdavendigar Mahallesi'ne adaylığını koyan Celaleddin Altuntaş, mehter takımı ile gövde gösterisi yaptı.  Altuntaş, "Değişik bir uygulama yapalım istedik. Mahallemizde oturan vatandaşlarımızın oylarına talibim" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2019 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa sokaklarında ilginç görüntüler... Mehter takımı eşliğinde adaylığını tanıttı!

Osmangazi'ye bağlı Hüdavendigar Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası Celaleddin Altuntaş (55), muhtarlık için adaylığını açıkladı. Mahalleye mehter takımı getiren Altuntaş, kendisine destek olan mahalleli ile birlikte marşlar eşliğinde sokak sokak gezdi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği renkli tanıtıma, balkonlara ve camlara çıkanlar da alkışlarıyla eşlik etti. 16 bin 805 seçmenin bulunduğu Hüdevandigar Mahallesi'nde 7 muhtar adayı 31 Mart seçimlerinde ipi göğüslemek için mücadele edecek. 

Farklı bir adaylık açıklamasına imza atan Celaleddin Altuntaş, "Uzun zamandır düşünüyordum. Ama bugün açıklamak nasip oldu. Muhtarlığı kazanırsam mahallenin sesi olacağım. Osmangazi ve Bursa Büyükşehir Belediyesine mahallemizdeki yatırımlar için destek isteyeceğim. Diğer rakiplerime de başarılar diliyorum. Zorlu bir seçim olacak. İnşallah kazanan ben olurum. Bugün de mehter takımı eşliğinde adaylığımızı tanıttık. Değişik bir uygulama yapalım istedik. Mahallemizde oturan vatandaşlarımızın oylarına talibim" dedi. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.