Hava Durumu

Bursa spor camiasından YeniDönem'e destek!

9. yılını kutlayan YeniDönem'i spor camiası da yalnız bırakmadı... Tebrik ve destek mesajları ile gazetemizi onurlandıran yöneticiler, sporun her dalına gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa spor camiasından YeniDönem'e destek!

"Bursa'da fark yaratıyor"

Bursaspor Kulübü İletişim Sorumlusu Suat Paçacı:

Bursa Türkiye'nin en güçlü yerel medyasına sahip olmasıyla da fark yaratmış bir şehirdir. Gazeteleri, televizyonları ve radyolarıyla bu farkını ortaya koyan Bursa medyasının önemli kurumlarından birisi de Yeni Dönem Gazetesi'dir.

Sadece Bursa ile sınırlı kalmayıp, ülke gündemini de takip eden ve yorulmayan Yeni Dönem ailesindeki tüm basın emekçilerini ve başta Oğuzhan Kutlucan Bey olmak üzere yönetim kadrosunu tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.  

"Arşivliyoruz"

TOFAŞ Spor Kulübü Genel Menaceri Tolga Öngören:

Bursa yerel medyasına yeni bir soluk getiren Yeni Dönem Gazetesi'nin özellikle kulübümüzün basketbol şubesiyle ilgili yaptığı haberlerle, köşe yazılarını büyük bir keyifle okumaktayız. Aralıklarla yayınlanan sporcu röportajlarınız da kulübümüz medya departmanı tarafından yakından takip edilip, arşivlenmektedir. Bursa yerelinde özellikle salon sporlarında önemli bir eksikliği kapattığına inandığımız Yeni Dönem Gazetesi'ni kutlar, yayın yaşamında başarılar dileriz.

"Spora büyük katkı..."

Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz:

Bursa bayan ve erkek voleybolunun Türkiye'deki en önemli merkezlerinden birisi konumunda. Voleybolun değişik liglerinde çok sayıda temsilcisinin bulunduğu Bursa'da oynanan maçların kamuoyuyla paylaşılmasında yerel medyaya büyük görevler düşmektedir. Voleybol sporu açısından şanslı illerin başında gelen Bursa'da medyanın maçlara gösterdiği ilgi üst düzeyde ve sevindiricidir. Bunlardan birisinin de; kısa sürede yerel medya dünyasına kendini kabul ettiren Yeni Dönem Gazetesi olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim. Medyanızın bu sporun tanıtım ve duyurusuna yaptığı katkı; hem federasyonumuzu, hem de kişisel olarak beni çok sevindiriyor. Yeni Dönem Gazetesi'ne yeni yaşında başarılar diler, çalışanlarını yürekten kutlarım.

"Sürekli yanımızda"

Bursaspor Basketbol Takımı Antenörü Şemsettin Baş:

Bursaspor'da basketbol şubesinin kurulduğu yıl itibariyle sürekli yanımızda görüp, desteğini aldığımız medya kurumlarının başında Yeni Dönem Gazetesi gelmektedir. İdmanlarımızdan, maçlarımızın anonsuna, maç haberlerinden, köşe yazılarına kadar uzanan bir silsilede basketbolun ve Bursaspor'un en büyük destekleyicilerinden birisi olan Yeni Dönem'i giderek artan bu ilgisi nedeniyle yürekten kutluyorum. Sezon sonunda inşallah Süper Lig takımlı olabilirsek, bu ilginin katlanarak devam edeceğini düşünüyorum. 9. yaşına basmanın gururunu yaşayan Yeni Dönem Gazetesi'ne bundan sonraki yayın yaşamında da başarılar diler, başta spor servisi olmak üzere emekleriyle katkıda bulunan çalışanlarını kutlarım.

"Kulübümüze yol gösterdi"

Finalspor Basketbol Takımı Genel Menaceri Uğur Özmen:

Yeniden Türkiye Basketbol Ligi'nde çıkmak üzere hazırlıklarını sürdüren Finalspor Takımı'na yıllardır değişik kulvarlarda sürdürdüğü mücadelesinde en büyük desteği veren medya kurumlarının başında Yeni Dönem Gazetesi gelmektedir. Maçlarımızın anonsundan, köşe yorumlarıyla spor kamuoyuna duyurulmasına kadar olan süreçte sürekli yanımızda olan ve yapıcı eleştirileriyle kulübümüze yol gösteren yeni Dönem ailesinin Final camiasında ayrı bir değeri ve önemi vardır. Gazetenizin objektif yayın politikalarının yeni yaşında da sürmesi dileğiyle, başarılar diliyorum.

"Yeni Dönem farkındalığı..."

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr Süleyman Şahin:

Yeni Dönem Bursa yerel medyasının etkin gazetelerinden birisi. Yayın ilkelerine olan bağlılığı ve yapmış olduğu haberleriyle Bursa'da önemli bir işlevi yerine getiriyor. Diğer taraftan da özellikle spor ve gençlik faaliyetlerini en iyi şekilde kamuoyuna yansıtarak, bizim bir noktada çalışmalarımızı duyurmasının yanı sıra, amatör spor ve sporcularımızın da sözcüsü konumunda pozisyon almaya devam ediyor. Sporu sadece futboldan ibaret saymayan bir anlayışla amatör sporları gündeme getiren ve gelişmesi için katkı sağlayan Yeni Dönem'i bu farkındalığı nedeniyle kutluyorum.

Amatörlerin gözü ve sesi olmak çok önemlidir. Yeni Dönem her türlü amatör branşa sayfalarında geniş yer vererek, Bursa sporuna açtığı farklı pencere ile medya dünyasında kendine özgü bir yere oturmayı başarmıştır. Bünyesinde görev yapan deneyimli spor yazarı ve yorumcularıyla Bursa'nın adeta spor hafızası rolünü üslenen Yeni Dönem'in yeni yaşını kutlar, tüm çalışanlarına başarılar dilerim. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.