Hava Durumu

Bursa terminalinde hareketlilik... Otobüsler tek tek durduruldu!

Bursa'da Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini arttıran emniyet, Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde otobüsleri tek tek durdurup arama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa terminalinde hareketlilik... Otobüsler tek tek durduruldu!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ramazan bayramı sebebi ile yollardaki trafik yoğunluğunun herhangi bir can ya da mal kaybına sebep olmaması için güvenlik tedbirleri üst düzeye taşıdı. EGM tarafından vatandaşların cep telefonlarına emniyet kemerinin can güvenliğini koruduğu ve takılması gerektiğini yönünde gelen mesajların yanı sıra Bursa İl Emniyet Müdürlüğü de onlarca canın taşındığı otobüs şoförlerini uyardı. Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde trafik uygulaması yapan ekipler hem yolcuları hem de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İl emniyet müdürlüğü tarafından üzerinde "Sayın yolcular, yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü olarak siz vatandaşlarımızın can, mal ve seyahat güvenliğini sağlamak amacıyla bayram tatili boyunca ilave tedbirler almış bulunuyoruz" yazılı broşürler dağıtılarak sürücülerin de dikkat etmesi gereken kurallardan bahsedildi.

Emniyet tarafından yapılan uygulama vatandaştan da tam not aldı. Yolcular alınan tedbirlerin yerinde olduğuna dikkat çekerek emniyet güçlerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.