Hava Durumu

Bursa trafiğine '29 Ekim' ayarı! İşte kapatılacak yollar...

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa trafiğine '29 Ekim' ayarı! İşte kapatılacak yollar...

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını açıkladı. 

Emniyet'ten yapılan açıklama şöyle:

"Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan resmi geçit ve tören etkinlikleri kapsamında;

29 Ekim 2019 Salı günü ilimiz Atatürk Caddesinde yapılacak olan törenler ve resmi geçit tören etkinlikleri için Yeşil Şenöz Lambalar- Gökdere İstikametinden - Meydancık - Setbaşı İstikameti - İnönü Caddesi iniş - Fomara Meydanından Cemal Nadir Caddesi çıkış ve Stadyum Kavşağından Altıparmak Çıkış - Tophane Endüstri Meslek Lisesi Tophane istikameti ile Çakır Hamam Kavşağından, Atatürk Caddesi İstikametlerindeki yollar ile birlikte bağlantı yolları,  saat: 09:00' dan  İtibaren kutlama törenleri bitinceye kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak olup,

T1 (İpekböceği) hattı ve Nostaljik Tramvay saat:08:00' dan itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacaktır.

29 Ekim 2019 günü Nilüfer ilçesinde yapılacak olan kutlama etkinliğinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı- Tuna Kavşağı ile Acıbadem kavşağı arası öncelikle yürüyüş öncesi ve yürüyüş esnasında gidiş istikametleri ayrıca Esentepe Kavşağından, Tuna Kavşağı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı istikametleri saat:17:00' dan itibaren araç trafiğine kapatılacaktır.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Bu istikametleri kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif güzergâh olarak İstanbul- İzmir ya da Ankara yolu istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.