Hava Durumu

Bursa trafiğine havadan denetim

Bursa'da özellikle sabah saatlerinde keşmekeş olan trafiği rahatlatmak için çalışan Trafik Denetleme Şubesi Ekipleri, ana arterlerdeki durumu drone kamera ile an be an denetliyor ve trafik ihlallerine anında müdahale ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa trafiğine havadan denetim

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın talimatıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesine dahil edilen motosikletli trafik timleri göreve başladı. Timlerin özellikle ana arterler üzerindeki çalışmalarının ardından trafikte büyük ölçüde rahatlama yaşanırken, personel takviyesinin ardından yaşanan iyileşmenin daha detaylı incelenebilmesi için trafiğin yoğun olarak yaşandığı bölgeler sabah saatlerinde drone kamera ile havadan görüntülendi. Alınan tedbirlerin yanı sıra Acemler - Carrefour arasında meydana gelebilecek olan trafik kazası, araç arızası, trafik ihlali gibi trafik sorunları sebebiyle sıkışan trafiğin seyri de drone kamera ile incelendi.

Takviye personel ile oluşturulan motosikletli trafik timleri, trafiğin yoğun olduğu saatlerde özelliklere kavşaklara kısa sürede ulaşarak, trafiğe anında müdahale ediyor.

Son 3 gündür trafikte yaşanan rahatlamadan memnun olduklarını ifade eden sürücüler, "Denetimlerin artmasından memnunuz, trafikte rahatlama var, ancak yollar araç yoğunluğu için yeterli değil" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.