Hava Durumu

Bursa trafiğine koşu ayarı! İşte bugün kapalı olan yollar...

Bursa'da bugün gerçekleştirilecek 6. Eker Run Koşusu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2019 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2019 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa trafiğine koşu ayarı! İşte bugün kapalı olan yollar...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,

"Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 01.03.2019 tarih ve TAF/1922 sayılı olur yazısı ile Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne iletilen "6. Eker I Run Koşusu" 6 Ekim 2019 Pazar günü 07:00-14:30 saatleri arasında Osmangazi İlçesi Uludağ Milli Parkı ile Nilüfer İlçesi Orhaneli Yolu güzergahında yaklaşık 2.500 kişilik katılımla Olimpik Maraton Parkuru olarak düzenleneceği bildirilmiştir." denildi.

Açıklamada şunlar belirtildi:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin 23/08/2019 tarih ve 2019/165  no.lu kararı gereği, belirtilen gün ve saatte Bursa Uludağ Yolu'nda Kurbağakaya Teleferik İstasyonu önünden Bursa istikametine başlayarak Lefkoşe Caddesinde bitecek olan koşu için gerekli güvenlik önlemlerinin alınacaktır.

Bu kapsamda İlimiz Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi Lefkoşe Caddesi ile Mihraplı Caddesinin kesiştiği kavşaktan (Beşevler Kavşağı) itibaren Orhaneli Yolu istikameti Doğanca Barajı (Doğanca Jandarma Hizmet Binasının önü) yol ayrımına kadar olan yol kesiminde ulaşım bölünmüş yol bir bölümünden gidiş-geliş olarak sabah:07.00'den öğle saati 14.30'a kadar kontrollü bir şekilde sağlanacaktır.

Ayrıca şehir merkezinden Lefkoşe Caddesi Orhaneli gidiş istikametine bağlanan tali yolların katılımı ve Kavakdere Caddesi ile Eski Orhaneli Yolu arası (Çamlıca Kavşağında) geçişler tamamen kapatılacaktır. Bu yol kesimini kullanacak araç sürücülerinin görevli personelimizin ikazlarına ve trafik uyarı işaretlerine dikkat etmeleri gerekmekte, mümkünse alternatif güzergâhları kullanmaları önem arz etmektedir.

ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

Batı tarafından merkez istikametine geçmek isteyen vatandaşların Dikkaldırım- Zübeydehanım Doğumevi Kavşağı- Oulu Caddesi - İzmir yolu - Gençosman Kavşağı - Ankara Yolu istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.