Hava Durumu

Bursa Trilye'deki faciayla ilgili korkunç açıklama! 'Göz göre göre geldi'

Bursa Trilye'de 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan kazanın göstere göstere geldiğini belirten vatandaşlar, "Yetkilileri uyardık ama kimse dinlemedi. Kent içine ve sahile araçların girişi yasaklanmalı" dediler.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2018 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2018 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Trilye'deki faciayla ilgili korkunç açıklama! 'Göz göre göre geldi'

Bursa Trilye'de alkollü sürücü dehşet saçtı. Aracını otoparktan çıkarırken direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, önce bir otomobile çarptı ardından da köylü pazarındaki zeytinci dükkânına daldı. Kazada dükkânda bulunan Hatice Bilgin ve Bahtinur Bora hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

"DEFALARCA UYARDIK"

Kazanın göstere göstere geldiğini belirten Trilyeliler, "Buna kaza demeye dilimiz varmıyor. Yetkilileri araçların şehir içine girmemesi ve özellikle de sahile park edilmemesi yönünde defalarca uyardık. Ancak kimseye dinletemedik. Sahil hattı insanların gezmesi içindir. Araçların orada ne işi var" diyerek isyan etti.

KALICI DÜZENLEME

Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi ve Trilye Jandarma Komutanlığı'na çağrı yapan vatandaşlar, "Araçlar kentin içinden çıkarılmalı. Bunun için de bir çözüm üretilmeli artık. Kalıcı düzenlemelere ihtiyacımız var. Bu meselenin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandılar.

GÜL KOLAYLI'NIN YAZISINDA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.