Hava Durumu

Bursa Ülkü Ocakları'ndan videolu Azerbaycan mesajı: Sonuna kadar Türk birliği!

Bursa Ülkü Ocakları teşkilatı, işgal altındaki topraklarını kurtarmak için harekat başlatan Azerbaycan'a hazırladıkları video ile destek mesajı gönderdi. MHP lideri Bahçeli'nin Türk birliğiyle ilgili sözlerinin yer aldığı videoda Başkan Cahit Özdemir, "Karabağ'ın azatlığına kavuşması ve burçlarında şanlı Azerbaycan Bayrağı'nın dalgalanması en büyük arzumuzdur" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Ülkü Ocakları'ndan videolu Azerbaycan mesajı: Sonuna kadar Türk birliği!

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırması nedeniyle 7'den 70'e tüm Türkiye'den kardeş ülkeye destek mesajları yağarken, Bursa Ülkü Ocakları teşkilatı da hazırladıkları video ile Azerbaycan'a birlik beraberlik mesajı verdi. Ahmet Şafak'ın 'Azerbaycan Türkiye' şarkısının kullanıldığı videoda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, "Ne Avrupa Birliği, ne Şangay İşbirliği, biz diyoruz ki sonuna kadar Türk birliği" ifadelerine yer verildi.

"SEFER TÜRK'ÜN ZAFER ALLAH'IN"

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir de saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Ermenistan'ın geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde kardeş ülkemiz olan Azerbaycan'ın askeri birlik ve mevzilerine, sivil yerleşim birimlerine gerçekleştirdiği saldırıların düşmanca olduğunu belirtip şiddetle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, savaşın ilk dönemlerinden beri Dağlık Karabağ bölgesinin Azerbaycan Devletine ait olduğunu belirtmiş ve Ermenistan'ın bu topraklardan çekilmesi gerektiğini dile getirmiştir. Bugün 'İki bedende bir Can' olarak adlandırdığımız Azerbaycan hükümetinin Dağlık Karabağ meselesinde yüce Türk Milleti ve onun 57. alayı olan Ülkü Ocakları olarak duruşumuzu belirtip dün ve bugün de her koşulda yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Karabağ bölgesindeki Ermeni işgalinin bir an önce bitmesi, Karabağ'ın azatlığına kavuşması ve burçlarında şanlı Azerbaycan Bayrağı'nın dalgalanması en büyük arzumuzdur. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin de söylediği gibi... Yegâne gayesi Türk düşmanlığı olan Ermenistan'ın ve kiralık silahlı unsurlarının Türk milleti karşısında tutunma ihtimali yoktur. Sefer Türk'ün Zafer Allah'ındır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.