Hava Durumu

Bursa Ülkü Ocakları'ndan Cumhuriyet şöleni

Cumhuriyet'in 94. yılı Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle coşku doruğa yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Ülkü Ocakları'ndan Cumhuriyet şöleni

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı Cumhuriyet'in 94. yılı dolayısıyla 'Cumhuriyet Konseri' düzenlendi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Turgay Başyayla, Ali Kınık ve Grup Volkan şarkılarıyla geceye renk kattı. On binlerce Bursalı ülkücüyü buluşturan geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Kasım Güler, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve MHP İl Başkanı Tevfik Topçu da katıldı.


Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Kasım Güler, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'a hediye takdim etti.

'BİZ HER ZAMAN HAZIRIZ'

Gecede konuşma yapan Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Kasım Güler, "Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'i koruyor ve yüceltiyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozacak her türlü eyleme karşı geçmişte olduğu gibi bugün de hazırız. Türkiye Cumhuriyeti'nde ülkücüler olduğu sürece, birliğimize ve bölünmez bütünlüğümüze kimsenin gücü yetemez" dedi.

İsmet Büyükataman 

BÜYÜKATAMAN'DAN BİRLİK MESAJI

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ise, ülkücülerin en temel görevini Türk Cumhuriyetini ve Türk Milletini korumak olarak tanımladı. Büyükataman, "Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Bozmaya çalışanların karşısına ilk önce ülkücüler çıkacaktır" diye konuştu. MHP İl Başkanı Tevfik Topçu da birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ali Kınık

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Turgay Başyayla, Ali Kınık ve Grup Volkan on binlerce ülkücünün doldurduğu salonu şarkılarıyla coşturdu. 

Grup Volkan şarkılarıyla ülkücüleri coşturdu

 

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Kasım Güler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.