Hava Durumu

Bursa Uludağ'da ilginç evlilik teklifi...

Bursa'da kız arkadaşına evlilik teklifi etmeye karar veren Özcan Çetin, mekan olarak Uludağ'ı seçti. Çetin'in önünde diz çöktüğü Eda Doğan, uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2018 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2018 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Uludağ'da ilginç evlilik teklifi...

Uludağ'a tatile gelen Özcan Çetin, oteller bölgesinde yüzlerce tatilcinin önünde, kayak pistinde diz çöküp, cebindeki yüzüğü çıkartarak, Eda Doğan'a evllik teklifi etti. Doğan, bir süre şaşkınlığını gizleyemedi. Tatilciler ise böyle bir anı daha önce görmedikleri için kayak yapmayı bırakarak çifti izledi. Çiftin arkadaşları ise pistin ortasında meşale yakarak romantik bir ortam oluşturdu. 

Kayak pistinin ortasında yüzlerce kayakçının arasında evlilik teklifi eden Özcan Çetin, "Uşak'tan geliyorum, kız arkadaşım Bursalı. Uludağ'a kayak yapmaya geldik. Ben aslında evlilik teklifini planlamıştım. Önce biraz kayak yaptıktan sonra teklif etmeye karar verdim. Çok mutluyum" diye konuştu. 

Evlilik teklifi alan Eda Doğan şaşkınlığını üstünden atamadığını belirterek, "Bana evlilik teklifi yapacağını bilmiyordum. Sürpriz oldu, mutluyum ve şaşkınım" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.