Hava Durumu

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Yüce veda etti! 'Yolunuz açık olsun'

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Yüce, sosyal medya üzerinden 4 yıldır sürdürdüğü Rektör Yardımcılığı görevinin sona erdiğini belirtip, teşekkür mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Yüce veda etti! 'Yolunuz açık olsun'

Görevi sürecinde kendisine destek olan personele teşekkür eden Mehmet Yüce, "Başta daire başkanları olmak üzere idari personele, dekanlarımıza, akademisyen arkadaşlarıma, öğrencilerime, medya kuruluşlarına, basın ve yayın mensuplarına, Bursa halkına çok teşekkür ederim" dedi. Bundan sonraki süreçte de üniversiteye hizmet edeceğini anlatan Mehmet Yüce, "Ülkeme ve üniversiteme her zaman hizmet edeceğimi bildirir, yeni yönetime başarılar dilerim" dedi.

ÖĞRENCİLER KAYITSIZ KALMADI 

Mehmet Yüce'nin bu paylaşımına üniversite personeli, öğrenciler ve vatandaşlar da kayıtsız kalmadı. Mehmet Yüce'nin veda mesajına gelen bazı yorumlar şöyle oldu:

"Yaptığımız her işi hakkıyla yapmayı doğru, iyi yapmayı sizden öğrendim değerli hocam, yolunuz hep açık olsun."

"Baki kalan bu kubbede bir hoş seda bıraktınız. Başta Uludağ Üniversitesine ve Bursa'ya sonra Türkiye'ye yaptığınız hizmetler için Allah razı olsun. Daha güzel yarınlarda buluşmak duasıyla. İyi ki varsınız hocam."

"Saygı değer Hocam Rektör yardımcılığı görevinde bulunduğunuz süre boyunca ülke millet ve Türk Dünyası ile ilgili yaptığınız olağanüstü fedakâr güzel ve etkili çalışmalarınızın şahidi olarak iyi niyetiniz emekleriniz katkılarınız için şahsım ve arkadaşlarım tüm Türk Dünyası öğrencileri adına bir kez daha teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde daha uzun yıllar kıymetli çalışmalarınız için Allah yâr ve yardımcınız olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.