Hava Durumu

Bursa uyuşturucudan temizleniyor

Bursa Emniyet'i vatandaşların whatsapp ihbar hattına attığı ihbar mesajları sayesinde zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2017 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa uyuşturucudan temizleniyor

Bursa polisinin uyuşturucu tacirlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlar durmadan devam ediyor. Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'ın girişimleriyle kurulan whatsap uyuşturucu ihbar hattına gelen mesajlar da zehir tacirlerini iyice köşeye sıkıştırıyor.

Son olarak Bursa'dan İstanbul'a giden bir araçta uyuşturucu olduğu ihbarını alan ekipler, içerisinde N.T ve B.T'nin bulunduğu 16 plakalı aracı otobanın kuzey gişelerinde durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada 510 gram esrar ve 99 ecstasy hap ele geçirildi.

Ekiplerin Osmangazi'nin Tuna Mahallesi'nde yaptığı bir diğer operasyonda ise, kullanmak için uyuşturucu satın almak ve bulundurmak suçundan Y.K ve T.G isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üzerinde kannabinoid ele geçirildi.İl çapında yapılan başka bir operasyonda da uyuşturucu sattıkları tespit edilen L.D, S.A. ve E.T.  yakalandı. Bu şahısların ikametinde yapılan aramada 60 gram metamfetamin, 35 gram esrar, 36 adet ecstasy hap, bir miktar kannabinoid ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Toplam 7 şahıstan 2'si hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, L.D, S.A. ve E.T. ise uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.