Hava Durumu

Bursa'ya ikinci AMATEM birimi açılıyor

Bursa'da uyuşturucuyla mücadele devam ediyor. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Görükle'de bulunan Dörtçelik Akıl ve Ruh Merkezi bünyesinde AMATEM birimi açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya ikinci AMATEM birimi açılıyor

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Doç. Dr. Rabia Bilici, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Dörtçelik Akıl ve Ruh Merkezi'nde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından uyuşturucu ile mücadele ve yurt dışındaki uygulamalar hakkında sunum gerçekleştiren Doç. Dr. Bilici, bütün bakanlıkların uyuşturucu ile mücadele ettiğini dile getirdi. Bağımlılıkta ayakta ve yatarak tedavi olsa da herkes için uygun olan tek bir tedavi şekli olmadığını belirten Rabia Bilici, "Bütün kuruluşların birlikte çalışması lazım. Tam tedavi, kişinin sadece madde kullanımıyla ilgili değil, medikal, sosyal, mesleki ve hukuki problemlerini kapsaması lazım" dedi.

Dörtçelik Akıl ve Ruh Merkezi bünyesinde yeni açılacak 18 yatak kapasiteli AMATEM'de hem yataklı, hem de ayakta tedavi hizmeti verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.