Hava Durumu

Bursa'ya şehit ateşi düştü

Hakkari'deki mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu şehit düşen 7 askerden birinin Bursalı Yusuf Önder olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'ya şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde dün saat 17.00 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, karakolda arızalı mühimmatın infilak ettiği ve 25 asker yaralandığı 7 askerin ise kayıp olduğunu duyurulmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada 7 askerin şehit olduğu, 25 askerin de yaralandığı bilgisini verdi.

Erdoğan:

"Hakkari'de son neticelerine ulaştığımız oradaki bir mühimmat depomuzun patlamasıyla 7 şehidimiz var, 25 yaralımız var. Yaralılarımızın bir kısmı Hakkari'deki hastanelerde ve ağır olan 4 yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar" dedi. 

Şehit askerlerden birinin Antalya'nın Alanya ilçesinde ikamet eden Bursa nüfusuna kayıtlı topçu er Yusuf Önder (22) olduğu öğrenildi.

Önder'in Alanya'ya bağlı Kadıpaşa Mahallesi İkizler Sokak'ta oturan ailesine acı haber verildi.

Şehit Yusuf Önder'in ailesinin iki çocuğundan küçüğü olduğu ve aslen Bursalı olan ailesiyle Alanya'da ikamet ettiği belirtildi. Bekar olan Yusuf Önder'in anne ve babasının ilçede hediyelik eşya dükkanı işlettiği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.