Hava Durumu

Bursa yağmura teslim oldu!

Bursa'da sabah güneşli hava öğleden sonra yerini gökgürültülü sağanak yağışa bıraktı.  Sel nedeniyle 10'dan fazla araç sular altında kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa yağmura teslim oldu!

Bursa'da öğlen saatlerinden itibaren, zaman zaman etkili olan sağanak yüzünden bazı ev ve iş yerlerinin alt katlarını su bastı. Sel suları birçok otomobili yutarken, araçlar kullanılamaz hale geldi. Bodrum katlarındaki bazı evler de selden zarar gördü. Selin sürüklediği otomobiller çekicilerle kurtarıldı.

Aniden bastıran yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise mağazaların kenarlarına ya da otobüs duraklarına sığındı. Şiddetli gökgürültüsü  korkuttu.

Yollarda su birikintileri oluşurken,  ulaşımda da aksamalar yaşandı. Bazı noktalarda trafik yavaşlayınca yolcular ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Gitmek istedikleri yerlere geç kalan vatandaşların öfkeli davranışları ise gözlerden kaçmadı.

Nilüfer ilçesinde ise dolu yağması seyirlik görüntülere sahne oldu. Fındık büyüklüğündeki dolu tanelerinden kaçan vatandaşlar kaçacak yer aradı. Ağır çekimde kaydedilen dolu yağışı ve dolu tanelerinin yere düşme anı görsel şölene dönüştü.

Bugün hava sıcaklığı 18 derece olarak ölçüldü. Bu hafta yine yağmur kenti etkisi altına alacak. Hava sıcaklığı 20-25 derece arasında seyredecek. Çarşamba gününe kadar yağmur bekleniyor.

 

İŞTE BURSA'DA HAVA DURUMU RAPORU:

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.