Hava Durumu

Bursa yeni devlet hastanesine kavuşuyor!

Gemlik'e kazandırılan Gemlik Devlet Hastanesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Yol ve çevre düzenlemesi de Gemlik Belediyesi tarafından yapılan yeni devlet hastanesinin en geç önümüzdeki hafta açılması hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa yeni devlet hastanesine kavuşuyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz hastane için çalışmaları ve çevre düzenlemesini yakından incelerken, Gemlik'e sağlanan önemli bir katkının da devlet hastanesi olduğunu kaydetti. Merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediyesi, Teşkilatlar ve Gemlik Belediyesinin uyumlu çalışması sonrasında Gemlik'e çok sayıda eser kazandırıldığını vurgulayan Belediye Başkanı, ''İç tesisatları da tamamlanan Gemlik Devlet Hastanesi, bölgenin örnek hastanelerinden biri oldu. Hastanemizin taşınması bir yandan devam ederken, bizler de çevre düzenlemesini tamamlıyoruz. Gemlik'e hayırlı olsun'' dedi.

Konu ile ilgili değerlendirme yapan Yaşar İslam ise; ''Gemlik'in temel ihtiyaçlarından biri olan devlet hastanesine bakanlarımız, milletvekillerimiz ve AK Parti kadroları büyük önem verdi. Kısa sürede de Gemlik'e kazandırılan hastane, büyüyen Gemlik'te önemli bir yükü alacaktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık konusunu her zaman ayrı önemsemiş, bu konuda yatırımlar yapmıştır. Şehir hastaneleri ve bölge hastaneleri hızla yükselirken, Gemlik'te hem görsel, hem kullanışlı bir yapıyı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti, her zaman söz verdiğini yapmış ve halkımızın güvenini kazanmıştır. Emek verenlere teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.